hovedside arrangement omparken forum kontakt
 

11 Jul 2009
Kommentarfeltet fungerer igjen :)

Kommenter gjerne eldre artikler for tilbakemelding på utviklingen med Bud skatepark.


Les mer!
av Magnus Gule
08 May 2008
Ny leder ønskes for parken!
Ønsker du å ta over eller være et aktivt medlem for byggingen av skateparken? Da bør du ta kontakt snarest og vise din interesse :)

Det er litt uklart over hvor mange som er interessert i skateparken om dagen. Dessuten har jeg (Magnus) en del problemer med å avsette fritid og ressurser nok til å fullføre planene for parken på egenhånd, og samtidig være min egen "sjef". Jeg innrømmer at jeg er en dårlig planlegger, og ønsker derfor at noen andre skal stå for ledelsen i skateparken og presse en del på arbeidet.

Jeg ønsker derfor at noen andre skal ta over ledelsen for parken. Ikke nødvendigvis tegne og regne ut, men ta avgjørelser og få prosjektet på bane igjen. Det er virkelig behov for interesserte personer til prosjektet for det har vært vanskelig å drive alt på egenhånd, med litt hjelp ifra min bror.

Skriv i kommentarfeltet under, eller ta kontakt med meg på telefon 408 32 888 om du ønsker å få igang prosjektet igjen. Jeg har behov for følgende:

  • En person som tar kontakt med andre interesserte skatere/bikere og klarer å samle folk og vise interesse for prosjektet.
  • Det er viktig at folk får vite at det er mange folk som vil få fullført prosjektet! Prøv å samle venner og bekjente som skater og biker. Tenk litt over hvordan dere ønsker parken.
  • Ring meg og kontakt meg! Det er mye som skjer i mai måned nå, og det er muligens ikke lenge til jeg flytter til Trondheim heller. Da er det viktig at noen har tatt over lederansvaret for parken.
  • Vet du om steder vi kan søke om midler? Om du har har noen anelse i det hele tatt - Ring meg! Alle forslag hjelper. Spør også dine foreldre om de vil engasjere seg i dette og har tips til hvor midler kan fåes tak i.
70-80% av alle tegninger og regnskap til parken er fullført, men jeg har behov for folk som viser ansvar og er pliktoppfyllende med tanke på arbeidet - dessuten noen som er minst like interessert som meg.

Som sagt, ring og ta en prat om du ønsker :) Er stort sett ledig hele dagen, utenom i skoletiden.


Les mer!
av Magnus Gule
22 Jan 2008
Nytt asfalt tilbud fra Kolo Veidekke
Har fått et tilbud til asfalteringen. Den lyder på 800m2 og kr 125,- per m2 eks. moms. Med andre ord nøyaktig det samme som tidligere, heldigvis.

Presentasjonen er snart klar. Vil bli lastet opp i løpet av få dager.

av Magnus Gule
17 Jan 2008
Ny bluss med Bud IL i ryggen

Meget gode nyheter folkens!

Har nettopp deltatt i Bud IL sitt forberedende årsmøte for 2008. Jeg har fått framlagt det som er å fortelle rundt prosjektet, og hvordan vi ønsker å bygge videre på det arbeidet som allerede er gjort.

Jeg skal være kort i resultatet fra møtet.

  • "Bud Skate-og BMX klubb" skal kunne organsieres som en underklubb i Bud IL, eller som egen klubb. Det jobbes nå med å se hvilke fordeler og ulember dette vil medføre. Dette er i meget stor grad fordeler som underklubb det er snakk om. Spesielt økonomien og mye bedre framdrift vil komme fram ut av prosjektet om dette går igjennom. Fra tidligere møter i kommunen har vi fått bekreftet også at dette vil være det beste alternativet. Helt fram til nå har vi ennå ikke organisert oss som underklubb i Bud IL. Det er med andre ord håp om å få kjørt prosjektet på ligende skinner som ballbingen (som også er i stor grad fullstendig ledet av Bud IL).

  • Jeg vil lage en presentasjon for anleggsprosjektet som skal fram for kommmunen i den næremeste framtid. Arbeidet for denne begynner i kveld. Imens råder jeg at dere koser dere med en presentasjon gjort for et påtenkt anlegg fra Oslo - Jordal Amfi. Last ned PPT-filen her. Du vil trenge MS PowerPoint Viewer, eller OpenOffice.org for å spille den av.

  • Jeg vil komme i nærmere kontakt med Ingeborg Forseth i kommunen for enda nærmere gjennomgang av planene.

  • Bud IL vil ta opp organiseringen av Bud Skate-og BMX-klubb over kommende årsmøte.

  • Arbeidet med nåværende leder Frank Drågen vil gå tett igjennom store deler av prosjektet.

Håpet er at vi trolig vil få asfaltert området raskere enn tidligere antatt, og i beste fall før sommeren. Farten på økonomien vil det i stor sannsynlighet bli gjennom et arbeid gjennom Bud IL. Dette er også rådet vi tidligere har fått fra Ingeborg Forseth ved tidligere samtaler


av Magnus Gule
16 Jan 2008
Søknad for kommunale midler utgått

Må dessverre meddele at muligheten for kommunale tippemidler til parken er gått ut for 2008. Det intensive arbeidet med å kunne få ferdig et budsjett, tegninger og de allerede pålagte kostnadene rundt prosjektet har vært vanskelig etter nyttår, men det er ennå godt håp for parken. Det har etter hvert vist seg at asfalteringen ikke vil bli så dyr som antatt.

Trykk les mer lenken!


Les mer!
av Magnus Gule
06 Jan 2008
Navn på underskrevne

Har klart å glemme igjen lappen på alle underskrevne medlemmer av Bud Skatepark som støtter opp under prosjektet. Om noen har en liten oversikt eller navn som mangler eller som skal skrives på er det fint med en kommentar under.

Trukk "Les mer" under for å skrive på!


Les mer!
av Magnus Gule
20 Dec 2007
Rekonstruert park

Det er blitt lagt ut en mer endelig tegning av parken. Vi har tatt utgangspunkt i 1000m2 istedet for tidligere 1800m2. Vi legger stor vekt på i søknaden at parken skal kunne utbygges i fremtiden.

Se bilder på "Om Parken" lenken over.

For utkast av søknad se her! -->

Last ned PDF

Vi anbefaler Foxit som leser.


av Magnus Gule
20 Dec 2007
Budskate med i NORB
av Magnus Gule
14 Nov 2007
Søknad klar
Har vært i kontakt med Harry Hestad ved kommunen ang søknaden til parken. Vil meddele søknaden på nettsiden her for kommentering og utgreing over helge. Fristen i morgen 15.november har jeg fått utsatt noe.
Deadline er før jul, da søknaden skal vurderes før 15.januar neste år. Alt skal være klart innen neste uke.

De nye tegningene er basert på parken fra tidligere på 1800m2. Vi har skalert ned denne til 1000m2 foreløbig, hvor vi bruker den nordligste halvdelen av området. Ting som "spine" og "launch-boxer" vil bli påtegnet etter ønske fra sist møte vi hadde. Nye tegninger trolig være lagt ut på budskate førstkommende 
helg.


Vi kommer mest sannsynlig til å bruke rød merianti som kryssfiner på store deler av parken. Det er også tanker om å bruke bedre materiale - blant annet russisk bjørk, men dette vil bli avklart når alt treverket skal opp.

Overflatene på alle obstacles blir laget med 2 lag finer - det øverste for utskifting med gjevne mellomrom. Disse 9mm platene vil bli lagt med grunningsolje og 2 lag beis. Dette er en metode som har fungert godt på Huset skatepark til nå, og platene vil sannsynligvis kunne holde lengere enn et år om de ikke blir slitt ned pga bruken.

I søknaden fremstår tilnærmet alt arbeidet som dugnadsarbeid. Asfaltering er nok det eneste området entrepenører må ta ansvar helt ut. Muligheten for dugnadsarbeid har vært stor i denne prosessen. Drenering, og kommende planering av parken, samt bygging av ramper og lign vil utgjøre store deler av dugnaden.

Også utslaget for at det er så mange som er med prosjektet har mye å si. Parken vil bli prioritert med tanke på at vi har rundt 30-35 ungdommer som har underskrevet på dette, og det skader ikke å skaffe oss fler. Jo fler som er med, dess raskere kommer parken opp etter nyttår.

Om noen ønsker å hjelpe til: Samle underskrifter og folk som har lyst til å være med. 
Forumet er åpent for de som ønsker det.

Mer informasjon kommer til helgen..

av Magnus Gule
25 Sep 2007
Møte 16.oktober kl 1800

Møte 16.oktober kl 1800.

 Møtet er blitt flyttet til senere tidspunkt!

Vi bestemmer oss over søknaden og kommer med endelige forslag på hvordan parken skal se ut.

 

 


av Magnus Gule

<< Previous 1 2 3 Next >>