hovedside arrangement omparken forum kontakt
 

Ny leder ønskes for parken!
Ønsker du å ta over eller være et aktivt medlem for byggingen av skateparken? Da bør du ta kontakt snarest og vise din interesse :)

Det er litt uklart over hvor mange som er interessert i skateparken om dagen. Dessuten har jeg (Magnus) en del problemer med å avsette fritid og ressurser nok til å fullføre planene for parken på egenhånd, og samtidig være min egen "sjef". Jeg innrømmer at jeg er en dårlig planlegger, og ønsker derfor at noen andre skal stå for ledelsen i skateparken og presse en del på arbeidet.

Jeg ønsker derfor at noen andre skal ta over ledelsen for parken. Ikke nødvendigvis tegne og regne ut, men ta avgjørelser og få prosjektet på bane igjen. Det er virkelig behov for interesserte personer til prosjektet for det har vært vanskelig å drive alt på egenhånd, med litt hjelp ifra min bror.

Skriv i kommentarfeltet under, eller ta kontakt med meg på telefon 408 32 888 om du ønsker å få igang prosjektet igjen. Jeg har behov for følgende:

  • En person som tar kontakt med andre interesserte skatere/bikere og klarer å samle folk og vise interesse for prosjektet.
  • Det er viktig at folk får vite at det er mange folk som vil få fullført prosjektet! Prøv å samle venner og bekjente som skater og biker. Tenk litt over hvordan dere ønsker parken.
  • Ring meg og kontakt meg! Det er mye som skjer i mai måned nå, og det er muligens ikke lenge til jeg flytter til Trondheim heller. Da er det viktig at noen har tatt over lederansvaret for parken.
  • Vet du om steder vi kan søke om midler? Om du har har noen anelse i det hele tatt - Ring meg! Alle forslag hjelper. Spør også dine foreldre om de vil engasjere seg i dette og har tips til hvor midler kan fåes tak i.
70-80% av alle tegninger og regnskap til parken er fullført, men jeg har behov for folk som viser ansvar og er pliktoppfyllende med tanke på arbeidet - dessuten noen som er minst like interessert som meg.

Som sagt, ring og ta en prat om du ønsker :) Er stort sett ledig hele dagen, utenom i skoletiden.
Magnus Gule



COmments

Her kan du legge inn en kommentar/melding

Navn:
Mail:
Melding:
Captcha